Sportbag

Sportbag

Den senaste tiden har det blivit sjukt inne att klä sig sportigt, det har liksom blivit en stor trend! I alla fall bland tonåringar och unga vuxna. Numera ska man gå runt i sneakers och gärna en sportig pikétröja ifrån nike, jacka från adidas, och kanske en sportbag från något tennis märke.

Jag var i Hamburg för ett tag sedan och då var jag runt och letade i lite second hand affärer efter en lite mer retro sport bag. Vi hittade några lite äldre kvarter där det kanske kunde finnas väskor eller i alla fall sport artiklar. Jag gick in i affären och beskrev ungefär vad jag ville ha, och det visade sig att butiken hade ett helt rum fyllt med sportväskor! Det var bara för mig att välja och vraka.

Och ända sedan jag kom hem från Hamburg har alla mina vänner frågat var jag köpt min sports bag, och jag kan med ett leende på läpparna säga att den är köpt på second hand affär i Hamburg. Ingen kommer komma med en liknande väska som jag någonsin! Nu måste jag bara matcha upp den med lite svettband och nån schysst keps från Nike. Det ska nog inte vara så svårt att hitta, och snyggt kommer det bli!